bg
 
electoral romania contact
electoral romania logo
 
  stanga HOME dreapta   stanga REZULTATE ALEGERI dreapta   stanga ARHIVA DOCUMENTE dreapta   stanga LEGATURI UTILE dreapta   stanga CONTACT dr  
grey

 

 

sign ARHIVA STIRI 14.06.2006
px

 

  • 14.06.2006: Un secretar de stat propus de PD pleaca din Guvern, acuzandu-l pe fostul sau sef conservator

Secretarul de stat propus de Partidul Democrat in cadrul Ministerului Economiei si Comertului, Ionel Mantog, a demisionat astazi din functie. El l-a acuzat pe ministrul Codrut Seres ca a ignorat planul de masuri pe care i l-a propus conform programului de guvernare si ca i-a luat din atributie complexele energetice, pentru a le transfera in responsabilitatea secretarului de stat direct subordonat politic de la Partidul Conservator.

Ionel Mantog l-a mai acuzat pe ministrul Economiei ca incearca sa transfere Partidului Democrat raspunderea pentru neregulile din domeniul energiei comise in interesul reprezentantilor Partidului Conservator.

Sursa: Biroul de Presă al PD - 14.06.2006

____________________________

  • 14.06.2006: Dan Voiculescu sustine in continuare ca nu are nimic de ascuns in trecutul sau

Intr-o declaratie pe care a publicat-o Biroul de presa al Partidului Conservator, presedintele acestui partid, Dan Voiculescu, sustine ca nu a fost ofiter de Securitate, nu a facut si nu a colaborat cu politia politica. Faptul ca imediat dupa ce a fost nominalizat de propriul partid pentru functia de vicepremier au fost scoase la lumina "fel de fel de asa-zise dosare cu privire la persoana mea, descoperite abia acum, releva un lucru extrem de grav pentru procesul democratic din Romania: SRI este inca folosit de actori politici pentru a compromite la momentul oportun adversarii politici", afirma Voiculescu.

El cere directorului SRI, Radu Timofte, sa explice public "ratiunea secretizarii absurde, timp de 16 ani, a documentelor trimise acum la CNSAS, sa precizeze cand a descoperit SRI aceste dosare si sa desecretizeze si sa trimita de urgenta CNSAS absolut orice document , dosar sau informatie cu privire la Dan Voiculescu". Desi au aparut speculatii cum ca presedintele Traian Basescu s-ar afla in spatele presupusului scenariu de compromitere al lui Dan Voiculescu, presedintele conservatorilor infirma fara convingere aceasta varianta, spunand ca "imi vine greu sa cred ca domnia sa poate fi chiar atit de ipocrit".

Sursa: Biroul de Presă al PC - 14.06.2006

____________________________

 

stanga

STIRILE DE AZI

dreapta
stanga

ARHIVĂ ŞTIRI

dreapta

 

umbra

 

© 2005 electoral.ro. All Rights Reserved.

Contact webmaster

bg
vizitatori