bg
 
electoral romania contact
electoral romania logo
 
  stanga HOME dreapta   stanga REZULTATE ALEGERI dreapta   stanga ARHIVA DOCUMENTE dreapta   stanga LEGATURI UTILE dreapta   stanga CONTACT dr  
grey

 

 

sign ARHIVA STIRI 17.06.2006
px

 

  • 17.06.2006: Vin sau pleaca stolurile de cocori pesedisti?

Dupa cum ne informeaza ziarul "Cotidianul", PSD a declansat o campanie de rebranding, in cadrul careia specialistii in imagine au propus o noua sigla ce reprezinta un stol de pasari pe fond rosu, insotit de sloganul "Un Nou Capitol". Conform sursei citate, aceasta sigla poate fi deja vazuta in unele sedii ale PSD din tara. Totusi, echipa de la Electoral.ro nu a gasit pana acum pe site-ul PSD nici o mentiune sau reprezentare a acestei noi sigle.

Se pare ca pasarile asociate cu noua imagine a partidului sunt cocori si ca ele simbolizeaza (asa cum a sustinut un consultant strain angajat de partid si mentionat de Marian Saniuta) ideea de echipa, in sensul ca "seful se schimba fara ca stolul sa-si schimbe directia". Pe de alta parte, noi gasim asocierea PSD cu imaginea unui stol de cocori mai degraba neinspirata, avand in vedere ca metafora sugerata este extrem de subtila, in timp ce alte asocieri nefavorabile sunt mult mai la indemana: migratie, migratori, ciripitori etc.

Sursa principala: Ziarul "Cotidianul" - 17.06.2006

________________________

 

stanga

STIRILE DE AZI

dreapta
stanga

ARHIVĂ ŞTIRI

dreapta

 

umbra

 

© 2005 electoral.ro. All Rights Reserved.

Contact webmaster

bg
vizitatori